Produse/
 Ferestre Mansarda
/ Optim
Ferestre de mansarda Opti Light
 

OptiLight este un brand nou pe piata de ferestre de mansarda.

 

Tehnologia moderna de prepararea si prelucrarea de materiale, de control al calitatii la fiecare etapa de productie si testele efectuate de catre laboratoare independente si sunt o garantie de ferestre de inalta calitate OptiLight.

 

Avantaje:

 

Lemn de calitate - Elementele din lemn ale ferestrelor de mansarda OptiLight sunt executate din lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat, apoi lacuit cu vopsea acrilica ecologica.Tamplaria din lemn a ferestrelor de mansarda este protejata cu profile din aluminiu, care sunt rezistente la actiunea razelor UV sau la factorii externi (intemperii).

 

Geamuri termoizolante  Ferestrele de mansarda Optilight sunt prevazute cu un sistem unicameral de geamuri cu grosimea de 24 mm, care asigura parametrii foarte buni de izolare termica si acustica. 

 

Clapeta de ventilatie -  Clapeta de ventilatie cu care este dotata fereastra de mansarda asigura patrunderea suplimentara a aerului in incaperi atunci cand fereastra este inchisa.

 

Usurinta in utilizare - Fereastra cu articulare mediana reprezinta o solutie agreata in constructia ferestrelor de mansarda. Balamalele care sunt amplasate la jumatatea inaltimii ferestrei permit fixarea cercevelei in pozitia deschis, precum si rotirea acesteia cu 180 grade. Constructia manerului asigura inchiderea etansata ferestrei  precum si intredeschiderea in doua trepte.

 

Diversitate - Datorita conceptului de constructie al ferestrelor, precum si datorita ramei de etansare, ferestrele de mansarda OptiLight pot fi montate pe acoperisuri cu unghiul de inclinatie cuprins intre 15 si 90 grade. Acest lucru permite o utilitate diversa ferestrelor de mansarda.

Fereastra de mansarda Better - marca Dakea

Fereastră de mansardă KAV cu articulare mediană

 

Caracteristici

  • Articulare mediană
  • Garnitură de alunecare suplimentară
  • Două poziţii de aerisire pasivă cu ajutorul mânerului
  • Cadru din folie de protecţie inclus
  • Instalare simplă
  • Supapă de aerisire
  • Garanţie de 10–20 de ani