Servicii/
 Sfaturi de cumparare

Acoperisul este unul din cele mai importante parti ale casei, atat ca aspect estetic, dar mai ales ca importanta in mentinerea in stare buna a constructiei. Atunci cand dorim sa achizitionam un acoperis sau sa il renovam pe cel vechi trebuie sa ne gandim ca acesta este o investitie pe termen lung, nu il schimbam ca pe mobila sau ca zugraveala din casa. De accea e foarte important sa incercam sa punem accentul pe calitatea acestuia.

 

Chiar daca achizitionam cel mai scump sortiment de tigla metalica, nu trebuie sa ignoram un aspect foarte important - montajul acesteia. Specialistii stiu micile secrete ale tablei, cum sa fie imbinata pentru a rezista mai mult in timp, modul de taiere, aplicarea accesoriilor.

Pentru a va ajuta in procesul de alegere a tipului de tigla metalica, in acest site am impartit produsele pe care le oferim in trei mari categorii:

 

- Premium - cea mai buna calitate - aici gasiti produsele de calitate superioara, care ofera maximum de avantaje.

- Optim - cel mai bun raport calitate pret - aici gasiti produsele recomandate in general de noi. Calitatea acestora este foarte buna iar pretul la nivelul mediei din piata.

- Economic - cel mai mic pret - aici va prezentam produsele care au o caracteristici putin mai slabe decat cele de la categoria Optim, iar nivelul preturilor este mai jos.

 

Pentru a lua cea mai buna decizie pentru dvs. este cel mai indicat sa luati legatura cu noi.  In baza unui plan a acoperisului sau, daca acesta nu e disponibil, va putem face o masuratoare gratuita,  pentru a determina necesarul de tigla si accesorii pentru casa dvs.