Produse/
 Sistem Pluvial

Sistemul de drenaj a apelor pluviale completează funcţionalitatea acoperişului pentru că asigură o drenare eficientă a apei.

Componentele sistemului de drenaj Wetterbest® sunt prelucrate cu mare precizie pe linii automate de fabricaţie, la dimensiuni exacte, sunt etanşe şi rapid de asamblat şi montat.

Pentru că sunt produse din tablă de oţel de cea mai bună calitate, sistemele de drenaj Wetterbest® pot fi utilizate în orice climat şi au o durată ridicata de viaţă.

Materialul garantează rezistenţa culorilor, o utilizare fără costuri de întreţinere, rigiditate excepţională şi dilatare termică neglijabilă, indiferent de temperatură.

Mai mult, întreaga gamă de produse este disponibilă într-un spectru cromatic bogat, potrivit oricărui tip de proiect.

Sistemul de drenaj Wetterbest® este produs în două variante tipodimensionale:
  • Wetterbest® 125/88 unde jgheabul are diametrul de 125 mm şi burlanul are diametrul de 88 mm.
  • Wetterbest® 150/97 unde jgheabul are diametrul de 150 mm şi burlanul are diametrul de 97 mm.

Paletă de culori

Atentie! Culorile pot diferi in functie de culorile monitorului. Pentru o alegere corecta a culorii va invitam in showroom-urile noastre si ale distribuitorilor autorizati pentru a consulta paletarul de culori.

Premium

Aici gasisti sistemul de scurgere de capacitate mare. Jgheaburile cu diametrul 150 mm, pe langa folosirea la case, pot fi utilizate si la edificiii industriale cu o suprafata considerabila de acoperis.

Optim

Aceasta categorie de sisteme de scurgere a apei pluviale prezinta cele mai fiabile produse. Ideale pentru edificii mici si mijlocii, calitate foarte buna si pret avantajos.

Economic

In aceasta categorie gasiti  sisteme de jgheaburi si burlane pentru scurgerea apei pluviale la pretul cel mai mic. Aveti posibilitatea de a alege sistem pluvial din Aluminiu-Zinc sau sistem din PVC.