Produse/
 Tigla Metalica

Rezistenta si greutatea mica fac din tigla metalica un concurent acerb in “lupta” pentru cea mai buna invelitoare. Fiind usoara (aproximativ 4,5 kg/mp) si datorita unui sistem eficient de prindere, poate fi montata pe sarpante cu capacitati portante mai mici, in acest fel contribuind substantial la diminuarea costurilor cu structura de rezistenta.

Fixarea este realizata cu suruburi autofiletante pe structura de sipci si contrasipci din lemn, rezultand o invelitoare cu un grad ridicat de etanseitate. Durata lor de viata poate depasi 50 de ani. Acest tip de invelitoare este fabricat din otel zincat la cald si protejata pe ambele fete impotriva coroziunii cu un sistem multistrat care ajuta si la mentinerea in timp a culorii. Cateva dintre accesoriile necesare montarii invelitorii sunt: coamele profilate, pazia si garnitura de streasina, pazia fronton, coturile, garnitura de coama, parazapezile s.a.m.d.

Daca doriti sa refaceti acoperisul vechi sau sa montati o invelitoare peste sarpanta unei case de vacanta ori cabane din lemn noi, veti descoperi ca aceasta varianta este utila si avantajoasa.

Premium - cea mai buna calitate


In aceasta categorie de produse gasiti invelitori metalice de calitate superioara. Solutiile oferite satisfac cele mai sofisticate gusturi. Aici gasiti tigla metalica de grosime mare pentru cei care doresc sa aiba un acoperis foarte durabil in timp, dar si tabla faltuita si solzi metalici, solutii ideale pentru constructiile arhitecturale deosebite, care pastreaza vechiul design al caselor monumentale.

Optim - cel mai bun raport calitate pret


In aceasta categorie va oferim tigla metalica pe care noi o recomandam in mod frecvent.  Raportul calitate-pret este foarte bun, astfel nu trebuie sa faceti rabat de la calitate iar pretul este mediu.

Economic - cel mai bun pret


Tigla metalica din aceasta categorie vine in ajutorul celor care au un buget mai mic pentru achizitionarea unui acoperis. Pretul este foarte avantajos, iar calitatea tablei este la nivel mediu.